در این دوره چه آموزش داده می شود؟

با گفتگوهای منحصربه فرد و کتاب‌های پرفروش، نیل دگراس تایسون مدرس دوره تفکر علمی و ارتباطات یکی از محبوب‌ترین چهره‌های علوم مدرن به حساب می‌آید. در این درس، اخترفیزیکدان تأثیرگذار به شما می‌آموزد که ذهن او چگونه کار می‌کند و چگونه با مخاطبان ارتباط برقرار می‌سازد. بیاموزید که مانند یک شکاک فکر کنید، ذهن خود را از طریق سواد علمی باز کنید، داده‌ها را پالایش کنید و با تعصب حرکت کنید تا حقایق عینی را کشف کنید – و ایده‌های خود را به روش‌هایی که درگیر، هیجان‌زده و الهام‌بخش هستند، ارائه دهید.

معرفی مدرس

Neil-deGrasse-Tysonنیل دگراس تایسون اخترفیزیکدان آمریکایی و مروج دانش است. او هم‌اکنون، مدیر افلاک‌نمای هایدن نیویورک است. او همچنین دانشیار تحقیقاتی در بخش اخترفیزیک موزه تاریخ طبیعی آمریکا است. او یکی از نخستین کسانی بوده‌است که پیشنهاد اصلاح تعریف سیارات را مطرح کرد که در نهایت منجر به خروج پلوتون از خانواده سیارات منظومه شمسی شد. او یکی از معروف‌ترین سخنرانان و مروجان علم معاصر به‌شمار می‌رود. او علاوه بر فعالیت‌های علمی‌اش و حضور در برنامه‌های ترویجی تلویزیونی، چندین کتاب علم برای عامه نوشته‌است و سخنرانی‌ها و مناظره‌های پرشورش (از جمله مناظره با ریچارد داوکینز) از شهرت زیادی برخوردار است. او همچنین یک پادکست علمی به نام StarTalk تولید می‌کند. سیارک ۱۳۱۲۳ به افتخار او نام‌گذاری شده‌است.

 

سرفصل‌های دوره آموزشی تفکر علمی و ارتباطات

این دوره آموزشی شامل 13 جلسه به شرح زیر است.

جلسه 1: آنچه می دانید به همان میزان که فکر می کنید مهم نیست

با مربی جدید خود ملاقات کنید: اخترفیزیکدان مشهور جهان، میزبان، نویسنده و ارتباط دهنده علمی نامزد امی، نیل دگراسه تایسون. نیل از شما استقبال می‌کند و در مورد اهمیت تفکر و ارتباطات علمی بحث می‌کند.

جلسه 2: مرز علم

مرزهای علم مکان آشفته‌ای است. نیل شما را درگیر فرآیند درک منظر مرزها می‌کند و نقش فرضیه و نظریه را در تعیین حقایق عینی توضیح می‌دهد.

جلسه 3: روش علمی

وقتی از روش علمی در جستجوی حقایق عینی استفاده می‌کنیم، طبیعت قاضی و هیئت منصفه است. نیل نمونه‌های اخترفیزیکی قابل توجهی از نحوه عملکرد این روش در زندگی واقعی و در عالم گسترده ما به اشتراک می‌گذارد.

جلسه 4: شکاک باشید: سؤال کنید

پرسیدن سوالات یک مؤلفه سعی شده و واقعی تفکر علمی است. نیل در مورد فرآیندهای شک و تردید آگاهانه و همچنین چگونگی ارزیابی داده‌های علمی ورودی صحبت می‌کند.

جلسه 5: تعصب شناختی

اگر انسان هستید پس مستعد تعصب شناختی هستید. نیل برخی از رایج‌ترین تعصبات شناختی را تعریف می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه نیاز ما به احساس ویژه ممکن است در جستجوی حقایق عینی قرار گیرد.

جلسه 6: مراقب تعصب فرهنگی باشید

تعصبات و مفروضات فرهنگی بر نحوه برخورد ما با یکدیگر تأثیر می‌گذارد، اما ممکن است آن‌ها از آنچه فکر می‌کنیم سخت‌تر باشند. نیل نمونه‌ای از تعصبات فرهنگی آگاهانه و ناخودآگاه را ارائه می‌دهد و نحوه جلوگیری از آن‌ها را توضیح می‌دهد.

جلسه 7: سیستم‌های اعتقادی ما

هر سیستم اعتقادی شخصی شامل سوگیری‌های قابل شناسایی است که بر توانایی تفکر علمی تأثیر می‌گذارد. نیل در مورد دو مورد از این سوگیری‌ها صحبت می‌کند و اینکه چگونه اعتقادات درونی می‌تواند تأثیر مهمی در جامعه و جامعه داشته باشد.

جلسه 8: اندازه گیری علمی: محاسبه «محاسبه ناشدنی‌ها»

نیل یکی از موضوعات مورد علاقه خود را مورد بررسی قرار می‌دهد:‌اندازه گیری علمی. او دقت را از دقت متمایز می‌کند و مثال‌هایی را برای روشن کردن تقریب‌هایی که ذاتی در هر‌اندازه گیری هستند ارائه می‌دهد.

جلسه 9: برقراری ارتباط: درست بودن کافی نیست

برقراری ارتباط حقایق عینی به طرز قانع کننده همان‌اندازه استفاده از روشهای تفکر علمی برای یافتن آن‌ها مهم است. نیل دلیل شخصی خود را برای این باور و برخی از ابزارهای ارتباطی مورد علاقه خود به اشتراک می‌گذارد.

جلسه 10: آماده شدن برای مخاطب خود

برای آماده‌سازی صحیح برای مخاطبان، باید اطلاعات مفصلی درباره افرادی که با آن‌ها صحبت می‌کنید کسب کنید. نیل در مورد چگونگی در نظر گرفتن جمعیتی و چگونگی تأثیرگذاری بر پیام وی بحث می‌کند.

جلسه 11: تاکتیک های ارتباطی

دانستن اینکه مخاطبان شما را چه می‌کند می‌تواند شما را برای موفقیت ارتباط برقرار کند. نیل برخی از “آیتم‌های کمربند ابزار”‌ای را که هنگام صحبت با گروه‌ها استفاده می‌کند، بررسی می‌کند.

جلسه 12: کنجکاوی را در مخاطب خود القا کنید

کنجکاوی استوک یک مؤلفه اساسی ارتباط موثر است. نیل نحوه ساخت استراتژیک اطلاعات را به ابزاری قدرتمند در زرادخانه ارتباطی شما نشان می‌دهد.

جلسه 13: آینده جهان ما

نیل پرونده خود را ارائه می‌دهد که چرا تفکر علمی و راهبردهای ارتباطی مؤثر برای پیشرفت جامعه ضروری است و چرا همه چیزهایی که در موردش بحث می‌شود فقط سرآغاز آنچه مهم است مورد توجه قرار گیرد.

Scientific-Thinking-and-Communication-courseپرسش‌های متداول

تعداد جلسات و مدت دوره تفکر علمی و ارتباطات چه میزان است؟

این دوره در قالب 13 جلسه و با طول زمانی 2 ساعت و 14 دقیقه ارائه شده است.

ویدئوهای دوره تفکر علمی و ارتباطات به چه صورت است؟

ویدئوها به زبان اصلی (انگلیسی) و بدون زیرنویس هستند. به همین خاطر، جهت استفاده از این دوره لازم است که در حد مقدماتی تا متوسط، مهارت شنیداری زبان انگلیسی را داشته باشید.

هزینه دورههزینه ثبت نام در دوره چه مقدار است؟

ثبت نام در این دوره به صورت آزاد 80 هزار تومان و برای اعضای سازمان بین المللی دانشگاهیان 30 هزار تومان است.

ثبت نامثبت نام از چه طریقی امکانپذیر است؟

با کلیک بر روی لینک زیر به صورت  آنلاین ثبت نام نمایید:

نظرات

متوسط امتیازات

0
80,000 تومان 30,000 تومان
0 نقد و بررسی

جزئیات امتیازات

5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0