
دوره تنظیم قرارداد (مقدماتی) دوره اول از سه سطح «مقدماتی»، «پیشرفته» و «تکاملی» قراردادهاست که در آن مباحث کلی درباره شیوه تنظیم قرارداد و آیین نگارش آن ارائه میشود.
سرفصلهای دوره مقدماتی تنظیم قرارداد
در دوره مقدماتی 8 سرفصل کلی ارائه خواهد شد.
فصل اول، در خصوص اهمیت تنظیم قراردادهاست. به میزانی که قراردادها در زندگی اجتماعی و روابط فیمابین افراد مهم است، دانستن پیرامون تنظیم آنها نیز حائز اهمیت است. زندگی اجتماعی امروزه بر مبنای قراردادها و توافقها بنا شده است. از این رو، مهم است که بتوانیم به صورت استاندارد آنها را تنظیم کنیم تا مانع ایجاد مشکل در آینده شود.
فصل دوم، اقدامات ضروری قبل از انعقاد یک قرارداد است. یک قراردادشامل چند ماده، چند تبصره و چند بند است. بااینحال هر قدر هم حرفهای تنظیم شده باشد، اگر با طرف مناسبی تدوین نشده باشد، عملاً فایدهای برای ما نخواهد داشت و این قرارداد، اصولاً ممکن است برای ما قابلیت اجرا نداشته باشد.
فصل سوم، ویژگیهای یک قرارداد مناسب را بیان میکند. به عنوان مثال اگر زمانی اختلافی بین طرفین قرارداد به وجود آید، صحبتهای شفاهی که انجام گرفته سندیتی نخواهد داشت. براساس قانون همه چیز معطوف به «متن قرارداد» خواهد بود. در واقع، قرارداد با «مفاد» خود با قاضی، دادگاه و طرفین دعوا صحبت خواهد کرد.
فصل چهارم، منبع شناسی قرارداد است. طبیعتاً قانون، اولین منبعی است که در نظر ما میآید. اما اینکه به جز قوانین چه مواردی ممکن است به ما کمک کند و بین خود قوانین، چه تفاوتهایی از نظر اولویتی وجود دارد، موضوع بحث این جلسه خواهد بود.
فصل پنجم، واژهشناسی قراردادهاست. قرارداد یک متن تخصصی است و واژهها در معنای تخصصی خودشان تفسیر میشوند و استفاده اشتباه از آنها، ما را دچار خسارت و ضررهای زیادی خواهد کرد. شناخت واژهها، معنای دقیق واژهها و کاربرد آنها مباحثی است که در این فصل مورد بررسی قرار میگیرند.
فصل ششم، بررسی یک قرارداد نمونه است. در عمده قراردادها، نکات مشترکی وجود دارند و لازم است این نکات را حتماً درنظر داشته و درقرارداد خود بهکار ببریم.
فصل هفتم، شروط قرارداد است. اگرچه قرارداد، در واقع یک مجموعه از شروط بین طرفین است، اما خود شروط از نظر نگارشی، اهمیت بسیار بالایی دارد. گاهی درج اشتباه یک شرط باعث بطلان آن شرط میشود و ممکن است حتی موجب بطلان قرارداد شود.
فصل هشتم، اشتباهات رایج در تنظیم قرارداد است. به عنوان مثال، قراردادهایی که در بنگاههای معاملات ملکی تنظیم میشوند دارای اشتباهاتی است که به نمونههایی از آنها پرداخته خواهد شد.
مدرس دوره
کارشناس ارشد حقوق
پرسشهای متداول این دوره
این دوره ویژه چه کسانی است؟
شرکت در این دوره برای دانشجویان رشته حقوق ضروری است. از سوی دیگر، تمامی افرادی که در طول زندگی خود ممکن است لازم باشد نسبت به تدوین یا امضای قراردادی اقدام کنند (چه در حوزه کاری چه در حوزه اجتماعی و زندگی) بهتر است به منظور جلوگیری از خسارات وارده از امضای یک قرارداد اشتباه، نسبت به طی این دوره اقدام نمایند.
ویژگی خاص این دوره چیست؟
مسائل حقوقی اصولاً پیچیده و به زبان تخصصی بیان میشوند اما در این دوره، به زبان ساده، اصول تنظیم قراردادها شرح داده شده است.
هزینه شرکت در این دوره چه میزان است؟
ثبت نام ویژه دانشجویان عضو سازمان بین المللی دانشگاهیان 90 هزار تومان و سایر متقاضیان 190 هزار تومان است.
با کلیک بر روی لینک زیر به صورت آنلاین ثبت نام نمایید: